Bedrijfsfeest op het eigen bedrijf >> Tenten en Overkappingen

Event Toppers levert stijlvolle tenten en overkappingen voor uw bedrijfsfeest op eigen locatie, Veel verschillende afmetingen, met en zonder ondervloer, raampartijen, pagode tenten, transparante tenten en trendy overkappingen.

 

GRATIS E-BOOK ONTVANGEN?

"Hoe je stressvrij een top event organiseert op het eigen bedrijf"?


KLIK HIER VOOR UW GRATIS E-BOOK.

___________________________________________________________________________________________


Gigantische parasol, sfeermaker en eyecatcher

WoW! Dat willen wij ook op ons event! Een super gave, gigantische parasol als sfeermaker en eyecatcher en natuurlijk als overkapping. Met een doorsnede van maar liefst 12 meter en een houten ondervloer is deze parasol een fantastische toevoeging aan je event.

Meer informatie, prijs...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieOpblaasbare Overkappingstent met Bedrukking

Opvallen doe je zeker met deze super gave, opblaasbare overkapping van 37 m2. In slechts 5 minuten staat de overkappingstent. Deze is helemaal in stijl te bedrukken met uw logo of andere tekst en kleuren. Goed inzetbaar bij bijvoorbeeld een Klant Event, Open Dag, Familiedag op het bedrijf...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieGezellige Stretch Tenten

Een gezellige stretchtent inzetten op je bedrijfsfestival? We leveren verschillende kleuren en maatvoeringen en voorzien van stoere, houten ondervloeren. Hoogwaardige kwaliteit en een snelle op- en afbouw. 

Meer informatie nodig? 

Bel of mail ons op 0297-212383 of ...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatiePunt tenten

Je kent ze wel, de gezellige punttenten. Ideaal inzetbaar op bedrijfsevenementen, in diverste kleurstellingen en maatvoeringen. Met harde zijwanden of tentdoeken. Onze punttenten zijn koppelbaar, zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden voorzien van een ondervloer. Wij verzorgen een snel...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieTentenverhuur, tot wel 100 meter lang

Luxe aluminium tenten voor uw evenement in verschillende maten verkrijgbaar. Sfeervolle inrichtingen in overleg samen te stellen. Wij verzorgen naar wens 3D tekeningen! 

Meer informatie over onze tentverhuur en/of overkappingen?Bel 0297 - 212383 of mail naar info@eventtoppers.nl

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatie1 |