Bedrijfsfeest op het eigen bedrijf >> Festival op het bedrijf

Festival op het bedrijf organiseren? Op uw eigen terrein, locatie, op de zaak? Trendy, gezellig, origineel en vol met gave foodtrucks, festival entertainment, muziek en alle overige benodigdheden als toiletunits, tenten en overkappingen, parasols, meubilair, verlichting en nog veel meer. Wij helpen u graag verder.


BEKIJK OOK: 

Tenten en overkappingen

Food Truck assortiment

Festival Styling

Festival organisatie

 

 

GRATIS E-BOOK ONTVANGEN?

"Hoe je stressvrij een top event organiseert op het eigen bedrijf"?

 


KLIK HIER VOOR UW GRATIS E-BOOK.

________________________________________________________________________________


Event Manager voor Bedrijfsfestival

Onze Event Managers ontzorgen bij de organisatie van uw Bedrijfsfestival. Met een uitgebreide brainstormsessie zorgen we voor een super trendy invulling van het programma en daarnaast dragen wij zorg voor de volledige organisatie, uitnodigingstraject en vergunningen. 


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieHet Teambuilding Festival

Build the DREAM TEAM, want SAMEN BEREIK JE MEER! Tijdens het Teambuilding Festival werken jullie in teams samen aan een 'Eindproduct' om trots op te zijn. Zo werk je mee aan het bouwen en verder brengen van je team en jullie bedrijf.Door samen met je collega's creatief aan de slag te gaan...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieFestival als familiedag, open dag of kerstfeest organiseren

Een festival als familiedag of open dag organiseren is altijd super gezellig. Lekker hip en trendy, gezellige aankleding en decoratie, Foodtrucks met overheerlijke gerechten en alles wat jullie nodig hebben om het familiefestival of open dag tot een succes te kunnen maken.

Voor mee...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieAan Tafel...

Je collega's beter leren kennen? Tijdens een bedrijfsfeest of een afdelingsbijeenkomst. Bijvoorbeeld in een speeddate setting. 'AAN TAFEL!' Ga lekker zitten met een leuke collega tegenover je. We plaatsen een stevig tafelblad op jullie schoot en serveren daarna lekkere hapjes en natuurlij...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieChasing Duck Game, spel entertainment

Een super gaaf en vooral hilarisch spel wat je kunt spelen met 2 personen tegelijk. Het spel past heel goed op een bedrijfsevenement als bijvoorbeeld een open dag of een bedrijfsfestival en is een ware EyeCatcher. 

Als de oranje hond omhoog komt heeft deze de eend vast. De per...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatie1 |