Nieuws


Nieuwe concepten voor uw komende Events!


Event Toppers biedt geweldige, nieuwe en unieke en concepten voor uw komende Events. Fantastische nieuwe locaties, Top Entertainment en Catering waar we trots op zijn en die we graag persoonlijk met u doorspreken.
Meer weten? Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak!


Personeelsfeest Unica Installatietechniek


Een fantastisch personeelsfeest met als thema "Een Buitengewoon Gevoel"... en dat was het ook voor de medewerkers en partners van Unica Installatietechniek. Op een prachtige locatie, aan het water gelegen én centraal in Nederland, organiseerde de dames van Event Toppers een feestavond om nooit meer te vergeten! Een geweldige mix van activiteiten, muziek, entertainment volledig afgestemd op het thema én natuurlijk een fantastische catering. Wij danken Unica voor het in ons gestelde vertrouwen om wederom een mooi personeelsfeest te hebben mogen verzorgen!


Event Toppers organiseert 50 jaar VMG GROEP


Onlangs organiseerde Event Toppers het 50 jarig jubileumfeest van de VMG Groep. In een prachtig en stijlvol ingerichte paviljoentent op het eigen bedrijventerrein werden ruim 500 relaties, klanten en personeel uitgenodigd voor een fantastisch weekend. Diverse rondleidingen in de fabriek, inspirerende gastsprekers, geweldig entertainment en top catering maakten deel uit van het speciaal op maat gemaakte programma voor de VMG Groep, die meer dan tevreden
terugkijkt op een Top evenement.

 

Verkerk Groep 90 JAAR!


De dames van Event Toppers hebben een fantastisch feest georganiseerd ter gelegenheid van het 90 jarig bestaan van de Verkerk Groep. Directie, Medewerkers, partners en kinderen beleefden een super gezellige dag en avond op het eigen terrein van het bedrijf. In de grote, sfeervolle paviljoentent vonden diverse spetterende optredens plaats op een groot podium met XL Catwalk. Het buitenterrein was ingericht met een gezellig horecaplein en tal van activiteiten voor alle gasten. Ook binnen het bedrijfspand zelf was het uitermate gezellig en waren specifieke kinderactiviteiten georganiseerd. De reacties na afloop van het feest logen er niet om. Alleen maar positief en vol lof. Event Toppers is er trots op na het 85 jarig betaan, nu ook het 90 jarig bestaan te hebben mogen verzorgen voor de Verkerk Groep!


ZELF efficiënt en professioneel uw Events organiseren!


Event Toppers biedt, als 1e Online Evenementenbureau van Nederland, de unieke service om via de website-module zelf een compleet evenement samen te stellen en te organiseren. Ideaal voor event organisatoren die de organisatie van een evenement graag in eigen hand houden en alles centraal geregeld willen hebben.
Uw persoonlijke Event Coach is altijd standbye voor hulp!