Open Dag organiseren >> Openingsact

Openingsact tijdens uw OPEN HUIS? De dames van Event Toppers zijn specialist in het organiseren en regisseren van uw Open Huis. Zij verzorgen uw Open Huis tot in de kleinste details. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.


Percussie en Slagwerkshow

Een fantastisch indrukwekkende show langs BIJZONDERE INSTRUMENTEN. Van kruiwagen tot afvalbak en van blote buiken tot plastic stoelen. Overal is een ritme uit te halen. Waanzinnige performance van onze slagwerkgroep.

De act wordt veelal ingezet als openingsact of slotact tijdens ee...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieInteractieve show met onze Geluidenkunstenaar

Een buitengewoon PODIUM SPEKTAKEL! Up tempo show met gedaanteverwisselingen, conferences, ludieke acties met het publiek, ontroerende muziek en vertederende momenten waarbij GELUID als indrukwekkende rode draad geldt.

De show wordt volledig op maat gemaakt en zal een blijvende heri...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieEen Heftige Verrassing

HOUTHAKKERS met kettingzagen, snelheid en humor! In een duizelingwekkend tempo maken zij de meest prachtige creaties uit een groot stuk hout. Mocht er bijvoorbeeld geen spreekgestoelte aanwezig zijn, dan maken de artiesten dit meubelstuk even ter plekke! Kan de spreker toch...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieLogo of bedrijfsnaam onthullen met ons Artistic Cannon

Spectaculaire act om uw NIEUWE PAND in te wijden, een NIEUW PRODUCT te introduceren, of om gewoon als hoogtepunt van uw festiviteit te boeken. 

Het Artistic Cannon is, zoals de naam al suggereert, een futuristisch stuk geschut dat uit een indrukwe...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieAbseilen vanaf uw bedrijfspand

Een spectaculaire show met abseilers en indrukwekkende geluid- en vuurwerk effecten. Een gedeelte van het pand is voorzien van een groot doek. Hierachter is bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf verborgen. De abseilers dalen van het dak om vervolgens het doek aan de bovenzijde los te maken...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieBeauty, Sparks & Beats

Indrukwekkende SLAGWERK-ACT bestaande uit 4 prachtige dames waar de vonken letterlijk vanaf springen. Gekleed in vuurrode kostuums of geheel in metaal zorgen zij voor volop spektakel.

Bekijk HIER een video impressie van de act.


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieGoochelaar Peter Vogel

 

Peter Vogel; De multi-getalenteerde goochelaar op topniveau!

 

Peter Vogel kreeg het goochelen met de paplepel ingegoten door zijn goochelende vader en ging hij zich als t...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieBreakdance

De beste BREAKDANCE CREW, is een groep met daarin een aantal top-breakdancers uit Nederland. Tijdens hun shows worden alle disciplines binnen breakdance onder het licht gebracht (van footwork tot powermoves). Een showcase VOL DANS, energie en waanzinnige moves!

Voor beschikb...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieOp originele wijze een Buffet openen met dansende koks...

Een originele en spetterende manier om buffetten of diner te openen is met de SOEPEL DANSENDE KOKS! Zij komen met potten en pannen, pollepels en garde op, dansen in hun koksoutfits met koksmuts en al en ontpoppen zich als de beste breakdansers van Nederland.


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieThe Ultimate Brass Experience

UNIEKE EN GLORIEUZE BLAZERSACT van wereldklasse. U bent op zoek naar een imposante openingsact voor een groot feest, congres of productpresentatie. Alle bekende openingsacts heeft u al eerder in uw programma's verwerkt en u wilt nu met iets werkelijk origineels komen. Bovendien moet de do...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatie1 |2 |3 |4 |5 |6 |Volgende >>