Interactieve vergaderbreak >> Intermezzo en Energizer

Op zoek naar een succesvolle energizer of vergaderintermezzo? Onze intermezzo's en energizers worden altijd op het gewenste thema opgesteld, succes gegarandeerd! Event Toppers helpt u graag met de beste invulling voor uw event.

_________________________________________________________________________________________________


Het Teambuilding Festival

Build the DREAM TEAM, want SAMEN BEREIK JE MEER! Tijdens het Teambuilding Festival werken jullie in teams samen aan een 'Eindproduct' om trots op te zijn. Zo werk je mee aan het bouwen en verder brengen van je team en jullie bedrijf.Door samen met je collega's creatief aan de slag te gaan...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieInteractieve ENERGIZER over samenwerking en groei

Samenwerken, doelen bereiken en groeien met jullie bedrijf, daar komt veel bij kijken. Goede samenwerking met elkaar, gebaseerd op vertrouwen, respect, kennis en kunde is KEY om datgene te bereiken wat jullie voor ogen hebben.

Zou de interne samenwerking binnen jullie bedrijf of or...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieSpannende, swingende Football Act live on stage

Wat een super leuke, spannende en energieke opening, intermezzo of slotact voor uw evenement. Met muziek en humor en een grote mix van voetbal talent en circus pakt de artiest het publiek helemaal in. Stijlvol en technisch van zeer hoog niveau, dat hij zelfs een stadion vol supporters sti...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieBoosting the Energy: Happy, Sharp & Fresh

Onze perfecte energizer voor of tijdens uw evenement. Interactief, vrolijk en uw thema of boodschap verwerkt in de act. De duur van de act is in overleg af te stemmen, maar varieert tussen 10-45 minuten. 20 minuten komt het meest voor. Een intermezzo met kleur, vrolijkheid, fun en nieuwe ...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieHet Groene Polsbandje voor Succes

Het Groene Pols-Bandje,  een comedy show voor het hele bedrijf over SUCCES.

 De heren Eduard Bots en Rens Moclair zijn twee geslaagde zakenjongens die uitermate succesvol zijn geword...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieKnex It!

Met Knex It wordt de gastengroep ingedeeld in teams van circa 6-8 personen. Elk team krijgt de opdracht om een bouwwerk te creëren van Knex. Knex is technisch speelgoed wat zeer geschikt is om ingewikkelde en mooie bouwwerken mee te construeren. Elk team moet een aantal regels en cri...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieKnit the Net, Verbinden en Samenwerken

Met deze act creëren we in 15-20 minuten tijd een VISUEEL EN TASTBAAR NETWERK' met het publiek als actieve deelnemer. Onze artiest nodigt het publiek uit om samen met hem een speciaal netwerk op te bouwen door middel van bolletjes wol. 

Onder begeleiding van opz...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieSneldichter tijdens uw bijeenkomst

Tijdens een congres of bijeenkomst bewerkt onze SNELDICHTER de meningen, uitspraken, sfeer en onderwerp in een prachtig gedicht welke ter afsluiting van de bijeenkomst in een Live Performance wordt omgezet.

Als aflsuiting van de bijeenkomst wordt op verrassende wijze de meest opval...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieSprekers over duurzaamheid en innovatie

Op zoek naar een (gast)spreker over duurzaamheid en innovatie? Wij helpen u graag met het boeken van één van onderstaande sprekers:

- Ruud Koornstra

- Iwan Göbel

- Carl Rohde

- Dennis Wilt

- Tim Coronel

- Hanna Verboom

- ...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieMuzikale Lasers

Laserstralen doemen op vanaf de grond... Het blijken MUZIKALE LASERSTRALEN... Een waanzinnige Show ontstaat. Opbouw, spanning en sensatie en een swingende show zijn het gevolg.

Created by Dundas


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatie1 |2 |Volgende >>