Evenementenbureau >> Evenementenbureau voor bedrijfsfeest

Wij helpen bedrijven met het bedenken, organiseren en uitvoeren van hippe, trendy en originele bedrijfsfeesten. Onze missie is om het beste bedrijfsfeest ooit te organiseren. Een bedrijfsfeest waar iedereen nog lang en met veel plezier aan terugdenkt.

 

Hoe organiseer je een goed en origineel bedrijfsfeest?

Nadat het doel van het feest en de gastenlijst grotendeels is samengesteld starten we met onze PARTY BRAIN BOX. Onze Party Brain Box helpt om stap voor stap de juiste samenstelling van het bedrijfsfeest te creëeren, waarbij we goed nadenken over alle facetten die bij het feest aan de orde zullen komen. 

 

Een zo hoge opkomst op je bedrijfsfeest krijgen, hoe doe je dat?


Een hoge opkomst op je bedrijfsfeest krijg je alleen als je vooraf goed hebt nagedacht over de invulling van het feest, de locatie/bereikbaarheid, de juiste datum, gecombineerd met de gastengroep. Weet je zeker dat de samenstelling die is bedacht helemaal aansluit bij de gastengroep? 

 

Zorg ervoor dat gasten zich snel en gemakkelijk kunnen aanmelden voor het bedrijfsfeest

 

Het hele uitnodigingstraject is enorm belangrijk om te zorgen dat de opkomst zo hoog mogelijk wordt. Doe het in stappen, maar schreeuw het van de daken. Je begint bij het bekendmaken van de datum; de zogenaamde "Save the Date", vervolgens de uitnodiging zelf. Deze valt of op de deurmat of digitaal via email/intranet. Verwijs hierin naar de aanmeldwebsite waarin het programma, route en alle benodigde informatie is opgenomen.

 

Reminders en Triggers; wij noemen het ook wel Pssst... berichten


We kunnen het niet genoeg zeggen.... zorg er echt voor dat er heel regelmatig reminders en/of triggers worden verstuurd. Het komende bedrijfsfeest moet het gesprek binnen je organisatie worden. Bij de koffie-automaat, bij de toiletten, in de rookruimte, in het bedrijfsrestaurant, iedereen moet het er over hebben!

 

Het is best veel werk om een bedrijfsfeest te organiseren...Weet je niet waar je moet beginnen?


Evenementenbureau Event Toppers BV is gespecialiseerd in de organisatie van bedrijfsfeesten. Ons team staat klaar en helpt je graag. Bel of mail ons voor een afspraak. Dan komen wij met onze PARTY BRAIN BOX graag naar je toe.

 


Event Toppers

Evenementenbureau Event Toppers is specialist in de organisatie van bedrijfsfeesten en jubileumfeesten. Wij bedenken, organiseren en voeren uit tot in de kleinste details. Origineel, spraakmakend, trendy en betaalbaar. 

De dames van Event Toppers zijn professioneel getraind en...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatie1 |