First Showband

Direct informatie aanvragen Bewaren in "mijn EVENT" Meer foto's Terug

Dit gerenommeerde orkest staat synoniem voor 15 jaar top-entertainment in het internationale evenemenencircuit. Opgericht in 1987 door orkestleider John Philippo veroverde dit orkest een onomstreden toppositie in de theater- en evenementenwereld. First Showband heeft een jeugdige uitstraling, maar bestaat uit zes door de wol geverfde muzikanten met een schat aan ervaring, waarbij de fantastische zangeres Cindy een absolute meerwaarde betekent.
Artiesten worden met dezelfde passie en professionele intentie begeleid als waarmee de band haar eigen – werkelijk alle stijlen omvattende – repertoire ten gehore brengt. De diversiteit in het repertoire van de First Showband is spreekwoordelijk en bepaalt, zonder afbreuk te doen aan het eigen gezicht van de band, haar extreem multifunctionele karakter.

Op deze wijze heeft de First Showband mede aan de basis gestaan van het live-succes van verschillende tot op dit moment zéér populaire nationale artiesten, zoals; René Froger, Marco Borsato, Gerard Joling, Frans Bauer en vele anderen. Ook bekende internationale artiesten zoals Tom Jones, Paul Anka, Harry Bellafonte, Kim Wilde, Udo Jurgens, Mink DeVille, Scott Fitzgerald, The Weather Girls en vele anderen deden een beroep op de diensten van The First Show Band.

Tot op de dag van vandaag is de samenwerking met het merendeel van deze artiesten nog steeds intensief. Met sommigen worden op dit moment nog theater-tours en losse concerten afgewerkt. Verschillende registraties zijn hiervan het professionele bewijs.

Door de brede inzetbaarheid van de First Showband, heeft de band zich geliefd gemaakt bij een grote schakering van opdrachtgevers. Dit heeft geresulteerd in optredens in dancings, op bedrijfsfeesten zowel als op intieme privéfeesten en bruiloften, in feesttenten en op grote open-air manifestaties, evenals op de grote concertpodia in Nederland en het buitenland.

De perfecte geluidsbeheersing evenals de indrukwekkende lichtshow, bediend door de vier personen tellende crew, completeren het totale audio-visuele concept en geven de opdrachtgever de mogelijkheid om in goed overleg en met behulp van de beschikbare technische en artistieke logistiek, het evenement naar een nóg hoger niveau te tillen.

De First Show Band biedt U een totaalconcept tegen een concurrerende prijs waarbij één ding volkomen duidelijk is; het applaus is voor U!

Graag stellen wij de leden van de First Showband aan u voor:
* Pien
* Erik
* Henk
* Willem
* John
* Marcel
 

Aanvullende fotos (klik om te vergroten)


Product afbeelding