Accent Groove

Direct informatie aanvragen Bewaren in "mijn EVENT" Meer foto's Terug

Dit is een band die gespecialiseerd is in het spelen van non-stop onvervalste dansmuziek voor een breed publiek. Uw feestavond wordt onvergetelijk door de leukste en bekendste dansnummers van de laatste 30 jaar. Een ervaren 9 personen sterke live band met twee zangeressen en een vaste blazersgroep. Tot de laatste noot gegarandeerd 100% live en een spectaculaire eigen lichtshow.

Accent Groove is een band die in jaren optreden een perfecte act heeft opgebouwd. Muzikaal en met show. Gebaseerd op onvervalste dansvloer hits en intense muzikale toewijding. Door zich te richten op pure dansmuziek met de voeten stevig in de disco dance classics wordt elke twijfelende gast over de streep getrokken.

Accent Groove heeft de laatste jaren bij bedrijfsfeesten, muziek cafs en bruiloften bewezen het publiek moeiteloos voor zich te kunnen winnen. De band komt smaakvol in rood en zwart gekleed of in kleurrijke showoutfit. In een hoog tempo komen de songs voorbij, ondersteund door een grote bezetting en ongeremd enthousiasme. Ook op festivals blijkt de band telkens het voorbijlopende publiek uitstekend vast te kunnen houden.

Accent Groove gebruikt op het toneel een eigen compacte installatie met ruim tien professionele zenders. Hierdoor is er altijd sprake van een bewegelijke band, een opgeruimd podium en kristalheldere techniek zelfs op akoestisch moeilijke locaties. Dit met een minimum aan opbouwtijd. De band is in staat op een, voor een 9 mans band, ongekend laag volume te spelen. (gemiddeld 95dB in een kleine zaal is haalbaar. Niet zacht maar minder dan de helft van het volume van een normale DJ) Ook is in de afgelopen jaren genvesteerd in een grote eigen lichtset met bewegend licht Hierdoor is deze showband bij grotere feesten zeer concurrerend. U kunt daarom k op een bruiloft een spectaculaire show verwachten. Zelfs als krachtstroom ontbreekt! Aan de uitstraling en kwaliteit worden nooit concessies gedaan! De band kan in XL versie met extra zang en/of blazers optreden. Deze goed gerepeteerde artiesten komen dan extra naast de twee zangeressen en drie blazers die de band reeds vast meeneemt.


 

Aanvullende fotos (klik om te vergroten)


Product afbeelding