Kerstpakket Markt tijdens uw Kerst Event

Direct informatie aanvragen Bewaren in "mijn EVENT" Meer foto's Terug

Een gezellige en sfeervolle KERSTMARKT op uw eigen bedrijf of externe locatie organiseren? Event Toppers organiseert de gezelligste kerstpakkettenmarkt voor uw bedrijf. Met super sfeervolle houten kraampjes en een hele grote variëteit aan food- en non food producten van A-merken en MVO producten.


Iedereen krijgt een gave tas waarmee naar hartelust kan worden geshopt met kerstmuntjes ter waarde van het kerstpakket-budget. 


Online registratie, snel, gemakkelijk, overzichtelijk!


We maken het heel gemakkelijk voor u, door vooraf een online uitnodiging te maken waarin men zich snel en gemakkelijk kan aanmelden en een e-ticket ontvangt. De e-tickets scannen we op de locatie, zodat helemaal duidelijk is wie aanwezig is en wie een kerstpakket in ontvangst heeft genomen.


Ook het steunen van een goed doel behoort tot de mogelijkheden.


En natuurlijk hebben we ook een perfecte oplossing voor iedereen die niet aanwezig kan zijn, maar natuurlijk wel een kerstpakket krijgt.


Dit alles met overheerlijke 'KERSTMARKT CATERING' helemaal speciaal voor jullie op maat gemaakt.


Een super gaaf kerstfeest met muziek en entertainment?


Willen jullie er ook nog een volledig kerstfeest aan koppelen? Ook daarmee helpen we jullie graag. Event Toppers biedt het grootste kerst muziek en entertainment aanbod van Nederland en zijn meesters in sfeermaken!!


Vraag ons naar de mogelijkheden. Wees er snel bij om zeker te zijn van een super gaaf kerstfeest.


Mail je vraag naar info@eventtoppers.nl of bel 0297-212383. 


 

Aanvullende fotos (klik om te vergroten)


Product afbeelding