Kerstfeest, Kerstmarkt, Kerstborrel >> Slotacts - Finale Acts

Slotact of Finale Act voor uw Kerstfeest boeken?

De slotact of finale act tijdens uw kerstfeest is de laatste indruk van de feestavond. Dit moet absoluut knallen. De slotact is de climax van uw kerst evenement. Graag adviseren wij u een passende invulling voor uw kerst evenement..


DJ & Christmas Winter Wonderland

DJ Ralph zorgt ook in de kerstperiode voor sfeer aan uw event. Met authentieke kerstbeelden zoals Frank Sinatra en Michael Bublé creërt hij een gezellige Christmas Wonderland. Kijk hier voor een videofilm.


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieMy Company Song

Een weergaloze sensatie! Haar krachtige, adembenemende stem komt recht uit het hart en laat een diepe indruk achter bij elk publiek dat zij toezingt. Met een spontane en zeer persoonlijke presentatie is zij als geen ander in staat om binnen korte tijd iedereen in vervoering te brengen en ...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieDe Foto Koepel, het sneeuwt echt...

Wat een leuke, toegevoegde waarde aan het komend kerst evenement! Een gezellige, foto-koepel waarin je kunt plaatsnemen met je collega's en een super gave foto kunt laten maken. En waarin het ook nog eens (kan) gaan sneeuwen. 

Voor beschikbaarheid en prijs, mail ons even: info@ev...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieSpectaculaire Dance Show

De BESTE DANSER van Nederland! Met een wervelende show op maat verzorgt de beste ALLROUND danser van Nederland spectaculaire Freestyle, Salsa, Latin en/of Hip Hop. Inzetbaar als solo artiest of in combinatie met een groep, verzorgt hij een spetterende start van uw Evenement, een swingend ...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieSaxofonist

De beste saxofonist van Nederland op uw personeels- of bedrijfsevenement? Dé perfecte combinatie met een DJ en Percussionist. 


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieDancing & Visuals

Dansers gekleed in SPIERWITTE PAKKEN met UW BEDRIJFSLOGO of bedrijfskleding. Met een felle, krachtige CHOREOGRAFIE die gelijk loopt met GROTE VISUALS knalt uw boodschap van het podium. Perfect als opening, introductie, slotact en rode draad door uw evenement. Een WOW moment pur sang!

...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieLadies in Lycra

Maak kennis met PRACHTIGE DANSERESSEN in SPIERWITTE LYCRA hoezen. Met een beamer wordt een kleur, beeld of emotie aangenomen, passend bij de stijl en boodschap van uw evenement. De combinatie muziek, choreografie en beeld zorgt voor een lust voor het oog.

Create...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatie24K Magic in the Air, just like B Mars

WOW wat een optreden! Zang en dans just like B. Mars met nummers als o.a. Uptown funk en 24K Magic. Super om in te zetten als openingsact, als intermezzo of natuurlijk als slotact. Top Performance! Alvast in de stemming komen? Bekijk hier de video van één van de nummers van ...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieDe kerstman en meer...

De mooiste klassieke kerstman op uw kerst evenement inzetten? Samen met ons kerstmeisje of kerstvrouw komt de kerstman naar de gewenste locatie. Hij zingt een deuntje op zijn gitaar, is heel interactief met de gasten, verzorgt aankondigingen indien gewenst, gaat op de foto met uw gasten e...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieColorful Drums

Een te gekke, kleurrijke podiumshow van 5-10 minuten met de Colorful Drums. Goed inzetbaar als openingsact, intermezzo of energizer of slotact.Inzetbaar vanaf 2 drummers.Waanzinnig vette beats en muziek voor een succesvol evenement!

BEKIJK DE VIDEO HIER Voor beschikbaarheid en prijzen...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatie1 |2 |3 |Volgende >>