Kerstfeest, Kerstmarkt, Kerstborrel >> Kerstfestival op het bedrijf

Kerst festival op het eigen bedrijf organiseren met authentieke gezelligheid, een gezellige kerstmarkt, houten banken, roodgeblokte kleedjes, knapperig vuur, warme chocolademelk met slagroom, warme glühwein en nog veel meer.

 

GRATIS STIJLBOEK voor uw evenement ontvangen?

U kunt deze HIER aanvragen.

 

____________________________________________________________________________


Alleen de beste Foodtrucks op uw kerstfeest

Bij een gezellig kerstfeest op uw eigen bedrijf horen natuurlijk alleen de beste, leukste, lekkerste foodtrucks. We bieden een fantastisch leuk assortiment aan overheerlijke gerechtjes en dranken. 

Denk bijvoorbeeld aan warme wafels, warme chocolademelk, gluhwein, de meest sap...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieKerstfestival op het bedrijf

HO HO HO, wat een gezelligheid, een eigen kerstfestival, bijvoorbeeld ook met een gezellige kerstmarkt waar je je kerstpakket kunt shoppen, een gave ijsbaan, gezellige muziek en natuurlijk Santa Claus himself. En dat alles op het eigen bedrijf. Gezellige houten kraampjes, warme glühw...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieGave decoraties voor kerstdiner

Gave decoraties voor jullie bedrijfskerstfeest? Bijvoorbeeld in de stijl van een blokhut met heerlijke bontjes, knisperend haardvuur, gezellige decoraties en natuurlijk lekker eten en drinken. Event Toppers helpt jullie graag verder met de organisatie voor jullie bedrijfskerstfeest.

<...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieDe Foto Koepel, het sneeuwt echt...

Wat een leuke, toegevoegde waarde aan het komend kerst evenement! Een gezellige, foto-koepel waarin je kunt plaatsnemen met je collega's en een super gave foto kunt laten maken. En waarin het ook nog eens (kan) gaan sneeuwen. 

Voor beschikbaarheid en prijs, mail ons even: info@ev...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieDe OOG CLOSE-UP, oog in oog met je eigen oog

De OOG CLOSE-UP! Wat een fantastische aanvulling voor uw komend event. Een waar kunstwerk met een close-up van je eigen oog, binnen slechts 2 minuutjes gemaakt en geprint op hoge kwaliteit glanzend en duurzaam fotopapier.

HOE HET WERKT

U neemt plaats achter de speciaal ontwo...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieInteractieve, Online KerstPakketMarkt 2020

Ontdek de leukste KerstPakketMarkt, HELEMAAL VAN NU. Online, 3D en Interactief. Je loopt virtueel langs de vele (ECHTE) kerstkraampjes waar je lekker kunt shoppen terwijl je geniet van kerstmuziek. Je beleeft een super gezellige Virtuele Kerstborrel met collega's en nog veel meer...

<...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieFestival als familiedag, open dag of kerstfeest organiseren

Een festival als familiedag of open dag organiseren is altijd super gezellig. Lekker hip en trendy, gezellige aankleding en decoratie, Foodtrucks met overheerlijke gerechten en alles wat jullie nodig hebben om het familiefestival of open dag tot een succes te kunnen maken.

Voor mee...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieCharles Dickenskoor

Eén van de leukst Charles Dickens koren van Nederland. Het koor bestaat uit 4 personen en zij zorgen voor absolute sfeer op uw kerstfeest of kerst event. De groep zingt de bekende christmas carrols helemaal a capella. Vrolijke liedjes als Jingle Bells passeren de revue. 

<...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatie1 |