Congres organiseren >> Uitnodiging

Een invitatie of uitnodiging maken die prikkelt.

Een uitnodiging maken waarbij u zeker weten dat uw gasten graag uw event bijwonen. Event Toppers is gespecialiseerd in het verzorgen van originele, prikkelende en stijlvolle uitnodigingen. De lay out en vormgeving van uw uitnodiging wordt speciaal op maat voor uw event gemaakt.

Hoe krijgt u zoveel mogelijk gasten naar uw Congres?

U wilt niet alleen een hoge opkomst, maar ook dat juist die personen uw event bijwonen, die voor uw bedrijf of organisatie van groot belang zijn. Event Toppers is gespecialiseerd in de organisatie van bedrijfsevenementen en kan u uitgebreid adviseren in uw communicatieplan.


Uitnodiging maken

Een goede uitnodiging samenstellen: een digitale uitnodiging of een uitnodiging per post? De uitnodiging is een essentieel onderdeel van uw evenement. Deze moet triggeren en vooral goed doordacht zijn, met als doel, zoveel mogelijk genodigden daadwerkelijk op het evenement krijgen.....


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieDeelnemer Registratie
Een snelle en effectieve registratie van uw gasten/deelnemers. PROFESSIONEEL AANMELDEN door middel van een unieke website voor uw specifieke event  - Plaatsen van alle relevante informatie als LOCATIE, TIJDEN, ROUTE, PRESENTATIES etc. - Foto's en video's plaatse...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieUitnodigingstraject uitbesteden

Wilt u het uitnodigingstraject voor het klant- of relatie event uitbesteden? Wij verzorgen dit graag voor u. Onze diensten voor het uitnodigingstraject zijn bijvoorbeeld het verzorgen van:

- Save the Date - Fysieke uitnodigingen, opmaak en verzending - Telemarketing van alle genodigde...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatie1 |