Bedrijfsfeest organiseren >> Personeelsfeest organiseren

Uw personeelsfeest vakkundig georganiseerd?

De dames van Event Toppers zijn specialist in het organiseren van originele, succesvolle en spraakmakende personeelsfeesten. Al meer dan 20 jaar organiseren wij personeelsfeesten tot in de kleinste details, van concept tot uitvoering.


Creatieve opzet voor een succesvol personeelsfeest

Bij het opzetten en organiseren van een onvergetelijk personeelsfeest gaat het om het samenbrengen van de juiste ingrediënten, afgestemd op de doelgroep en het bedrijf. Ook het entertainment, de catering en de muziek wordt door Event Toppers speciaal samengesteld voor uw event. Samen met onze opdrachtgevers creëeren wij de meest prachtige personeelsevenementen.

_____________________________________________________________________________

 


Het Teambuilding Festival

Build the DREAM TEAM, want SAMEN BEREIK JE MEER! Tijdens het Teambuilding Festival werken jullie in teams samen aan een 'Eindproduct' om trots op te zijn. Zo werk je mee aan het bouwen en verder brengen van je team en jullie bedrijf.Door samen met je collega's creatief aan de slag te gaan...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieFestival als familiedag, open dag of kerstfeest organiseren

Een festival als familiedag of open dag organiseren is altijd super gezellig. Lekker hip en trendy, gezellige aankleding en decoratie, Foodtrucks met overheerlijke gerechten en alles wat jullie nodig hebben om het familiefestival of open dag tot een succes te kunnen maken.

Voor mee...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieVakkundige Event Managers

Onze professionele Event Managers ontzorgen tot in de kleinste details! Zij bedenken, organiseren en voeren uit, tot in de puntjes! Zij zien alles! Ons team bestaat uit enthousiaste dames die allen hun voetsporen in de eventbranche hebben verdiend. Zij zijn u graag van dienst met hun...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatie1 |